ThyssenKrupp Access Solutions adalah antara peneraju pasaran produk kemudahan pengangkutan

ThyssenKrupp Home ElevatorThyssenKrupp Access Solutions percaya bahawa kehidupan haruslah sentiasa bergerak. Oleh itu, kami menyediakan produk dan perkhidmatan pergerakan untuk pengguna di rumah dan di kawasan awam. Tidak kira berapa usia anda atau bagaimana situasi anda, kami akan mencari penyelesaian yang tepat supaya anda dapat sentiasa bergerak. ThyssenKrupp Access menawarkan segala-galanya, daripada ‘chairlift’ sehinggalah ke ‘homelift’, daripada penghasilan produk sehinggalah perkhidmatan selepas dipasang.

  • ThyssenKrupp Access Solutions menyediakan chairlift, homelift, platform lift dan alat kemudahan pengangkutan kami yang terbaru, StairWalker, yang memberi penggunanya kebebasan bergerak di dalam rumah sendiri.
  • Sistem Lapangan Terbang kami berusaha demi menjamin keselesaan dan keselamatan pengguna dalam perjalanan dari pintu naik pesawat di terminal sehingga ke tempat duduk pengguna di pesawat. ‘Passenger Boarding Bridges’ oleh ThyssenKrupp Access dan maklumat lain tentang penyelesaian di lapangan terbang boleh didapati pada laman sesawang Sistem Lapangan Terbang ThyssenKrupp.
  • Service lifts direka khususnya untuk kegunaan di dalam turbin angin dan satu-satunya produk di dalam portfolio produk ThyssenKrupp yang luas bagi sektor tenaga angin.

Semua produk ThyssenKrupp Access Solution adalah hasil kerja jabatan penyelidikan dan pembangunan dalaman kami yang bermatlamat membantu manusia hidup dengan lebih bijak. Layarilah laman web kami untuk mengetahui selanjutnya mengenai produk-produk kami dan silalah hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.